Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Klasický teplomer na meranie teploty jadra steakov, pečienok a burgerov počas varenia.
Zároveň sa meria teplota mäsa a teplota vo vnútri rúry.
Odporúčané teploty varenia.
Teplomer s prehľadnou stupnicou a odporúčanými teplotami varenia pre hydinu, bravčové, jahňacie, teľacie a hovädzie mäso. Jasná symbolika ukazuje, kedy má mäso dokonalú teplotu.
Analógový domáci teplomer s puzdrom a hrotom z nehrdzavejúcej ocele.
Sklo teplomera je vyrobené z bezpečnostného skla, vďaka čomu je žiaruvzdorný do 300 ° C.
Hĺbka zapichnutia špajle - cca 12 cm.
Rozsah merania mäsa: 55 - 90 °C, rozsah merania v rúre: 50 - 300 °C.
Ideálny aj na varenie pri nízkej teplote, ako teplomer na nápoje, polievky a detskú výživu.
Spona pre jednoduché pripevnenie v rúre alebo na grile.
- Priemer: 7,6 cm, dĺžka: 12,5 cm.
- Hmotnosť: 70 gramov.
Teplomer s krátkou špicatou ihlou bez poškodenia svalových vlákien.
Rozmery: 76 x 125 mm
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.